Letenský tým udivil fotbalovou Evropu. ‚Ruskou Barcelonu,‘ jak tým FC Krasnodar někteří přezdívají, smetl jako lavina a zaslouženě postoupil do další fáze evropských pohárů. Sparta narazí na atraktivní a zároveň hratelné Lazio.

 Sparta Praha vs Lazio Řím

Vzpomínky na Marka Kincla ožívají. Běží nastavený čas. Zaplněná Letná sleduje poslední akci zápasu. Poborský posílá míč do vápna. Na centr naskakuje Kincl a hlavičkou posílá míč o břevno za záda Peruzziho. Sparta postupuje do osmifinále Ligy mistrů! Média i fanoušci teď oprašují tuhle třináct let starou vzpomínku. Pražský klub vyzve v osmifinále Evropské ligy Lazio Řím. První utkání se odehraje na Letné 10. března. Odveta v Itálii je naplánována o týden později. Co říkáte výjezdu do Říma?

                                                                                                  Sport SEN pořádá letecký zájezd na zápas Lazio Řím vs Sparta Praha.

 

Liverpool vs Manchester United

Anglická bitva! Dva nejúspěšnější kluby ze země kolébky fotbalu si to rozdají o čtvrtfinále Evropské ligy. Liverpool čeká na větší úspěch dlouhých jedenáct let. Blízko k trofeji byli svěřenci Jurgena Kloppa tuto neděli, ale po penaltovém rozstřelu podlehli Manchesteru City ve finále Capital One Cupu.

Na druhé straně se kýve židle pod trenérem Luisem van Gaalem. Postup v Evropské lize a výhra nad Arsenalem však jeho trenérskou židli podepřely a fanoušky nepříliš oblíbený kouč zatím setrvává na lavičce ‚Ďáblů‘. Kdo se bude v této ostrovní bitvě radovat z postupu? My to uvidíme naživo, přidáte se k nám?

Pořádáme letecký zájezd na zápas Liverpool vs Manchester United a na odvetný zápas Manchester United vs Liverpool pořádáme autobusový zájezd.

 

Dortmund vs Tottenham

Další špičkový souboj, který Evropská liga nabízí. Aktuálně druhý tým Premier League vyzve druhý celek Bundesligy. ‚Kohouti‘ zažívají netradiční sezónu. Po dlouhé době se na odvěké londýnské rivaly dívají shora. Střelecky se prosazuje kanonýr Harry Kane. Dobře pracuje i záloha, zejména Alli nebo Eriksen. Obrannou činnost mají dokonce nejlepší v lize! V sedmadvaceti zápasech - jednadvacet obdržených branek. Výborná vizitka defenzivy Spurs.

Hráčům Borussie zřejmě druhé místo neunikne. Lídr Bayern Mnichov má v tabulce luxusní osmibodový náskok, aktuálně třetí Hertha ztrácí na Dortmund propastných 15 bodů. Německý tým se tak může v klidu soustředit na Evropskou ligu, což by mohlo být v dvojzápase s Tottenhamem rozhodující. Navíc Dortmund prohrál v probíhající sezóně pouze jeden zápas na domácím hřišti! Zůstane Signal Iduna Park nedobytnou tvrzí i nadále?

Chystáme autobusový zájezd na zápas Borussia Dortmund vs Tottenham Hotspur.

 

Zajímáte se o jiný zápas? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Za Sport SEN tým

Jirka

11752510_10204650912101001_7612825687961733472_n

Kategorie: Evropská liga