Na zájezdech na letošní hokejové MS v Paříži vás dopravíme nejen do hotelu, ale zajistíme i bezpečné a pohodlné přesuny vlastní dopravou v samotné Paříži. Autobusem vás tentokrát dopravíme z hotelu přímo na zápas i prohlídku města a také zpět.

Přeprava po městě zajištěna

Mistrovství světa v ledním hokeji 2017 hostí Francie. A tak je mimo zápasů české hokejové reprezentace součástí zájezdu také pěší prohlídka proslulé Paříže, která divákovi nabídne nejen spoustu napínavých sportovních zážitků, ale také malebné uličky, bulváry a historické skvosty jednoho z největších evropských velkoměst. Pohodlí a především bezpečnost je pro nás na prvním místě. Proto vás moderní autobusy Student Agency mimořádně přepraví i skrze město, které je známé velmi komplikovaným systémem hromadné dopravy a nejspletitější sítí tunelů metra v Evropě. Čeká vás tedy pohodlné cestování z místa na místo a za hlavu můžete hodit i myšlenky na případné nebezpečí jiných hrozeb. Tuto nadstandardní dopravu nabízíme u všech autobusových zájezdů na hokejové MS 2017, kdy fanoušky před začátkem a po skončení prohlídky či utkání vždy vyzvedne autobus a dopraví je zpět na hotel, či místo setkání.  

Pro všechny autobusové zájezdy na MS 2017 s ubytováním zajistíme dopravu:

  • z hotelu na zápas,
  • po zápase zpět do hotelu,
  • z hotelu na prohlídku města,
  • zpět do hotelu po prohlídce města.

Jedinou výjimkou u zájezdů s noclehem je dopolední část dne, kdy máte k dispozici volný program, který není krytý vlastním autobusovým spojením ani delegátem. V tomto bloku všem klientům, kteří budou chtít objevovat město po vlastní ose, doporučujeme osobní dopravu taxi službou nebo raději vlastní nohy.

Kompletní nabídka zájezdů Sportsen na hokejové MS 2017 v Paříži:

Kategorie: Hokej