Po zimní přestávce se o slovo přihlásila i ,naše‘ Synot Liga. Z toho nepochybně radost mám, ale o něco více se těším na nadcházející úterní a středeční večery. Začínají nám osmifinálové boje Ligy mistrů! Bude pro Arsenal osmifinále opět konečnou stanicí?

   PSG – Chelsea

Jsou to staří známí. V uplynulých dvou ročnících nejprestižnější evropské klubové soutěže se týmy potkaly celkem čtyřikrát. Miska vah je víceméně vyrovnaná. Poprvé rozhodl o postupu Chelsea Demba Ba tři minuty před koncem. O rok později se dramatický souboj dostal až do prodloužení, které rozhodl Thiago Silva. Za tu dobu se ale mnohé změnilo. Londýnský celek vede Guus Hiddink. Paříž se stala nedobytným chrámem, kde Ibrahimovič a spol. neprohráli přes 30 zápasů! Kdo se bude radovat tentokrát?

  I přes extrémní zájem fanoušků nabízíme vstupenky na zápas PSG vs Chelsea za 9999Kč!

 

AS Řím – Real Madrid

Tohle bude velká bitva! Byť AS Řím vyhrál v základní skupině LM pouze jednou, vysloužil si, na úkor Bayeru Levrkusen, postup do osmifinále. Tam ale čeká tým trenéra Luciana Spallettiho těžký oříšek. Devatenáct vstřelených branek v šesti zápasech vyhouplo Real Madrid do pozice nejofenzivnějšího týmu. Dokáže AS španělskou  mašinu zastavit?

Sport SEN pořádá letecký zájezd na zápas AS Řím vs Real Madrid s ubytováním! V nabídce máme i vstupenky.

 

Arsenal – Barcelona

Fanoušci ‚Gunners‘ nebyli z losu příliš nadšení. Útočné trio MSN (Messi, Suaréz, Neymar) nahání pořádný strach. Arsenal, kterému se po zranění vrátili do sestavy Sanchéz, Welbeck nebo Coquelin, tak bude hodně spoléhat na služby Petra Čecha, který je momentálně ve skvělé formě. Takový zápas chce jednoduše vidět každý.

My máme k dispozici poslední vstupenky na utkání Arsenal vs Barcelona, co vy na to?

 

Nabízíme vstupenky i zájezdy na další zápasy Ligy mistrů či Evropské ligy, tak nás neváhejte kontaktovat.

 

Za Sport SEN tým

Jirka

11752510_10204650912101001_7612825687961733472_n

Kategorie: Liga mistrů