Náš minulý zájezd na Blaugranas nám předurčil výsledek 0:1. Změníme právě na tomto zájezdu nepříznivou bilanci a přivezeme výhru. Bude nám počasí přát a Barcelonu si užijeme na 150%? Vše a mnohem víc se dočtete v následujícím článku.

PD_Barcelona_vs_LevanteZase 25

Třetí den se probouzet do teplého rána není vůbec špatné, zvlášť pokud se u nás v ČR obrací karta k těžce podzimnímu počasí. Na cestě k nám do katalánské metropole Barcy je bus plný klientů v čele s průvodcem Markem aká Pepem Gvardiolou. Již po cestě mi hlásí komplikace s dopravní špičkou v Německu a zdržení na cestě, které se nakonec vybírá zpět nočním plynulým přejezdem Francie, takže konečné zdržení činí tak dve hoďky. Jedná se o nejdelší cestu busem, kterou děláme, ale veřte, že dle nás a hlavně dle vyjádření našich super klientů není cesta vůbec nepřekonaleně dlouhá, ba naopak. O zábavu se stará parta umělců na zadním sedadle, vedená Panicem nanic Michalem Hruškou a panem dabérem Michalem Holánem z Policie Modrava! O zábavu je tedy 100% postaráno. Příjezd hlásíme v sobotu 19.9. v 10:15 k hotelu Travelodge Poblenou, nacházejícím se 800m od pláže a hned vedle Rambly Poblenou.

Super výlet nebo zájezd?

Po příjezdu si bere slovo barcelonská delegátka Lucka, s klienty má smělý plán. Ukázat jim nejhezčí místa Barcelony. Začínáme na Passeig de Gracia u Casa Battlo a Casa Pedrera, pokračujeme přes Pl.Catalunya dolů po Ramble až ke Kolombovi a přístavu a naše prohlídka končí po téměř třech hodinách na Barcelonetě v přístavu. Poté již následuje přesun do hotelu na check-in a drobný odpočinek před prohlídkou stadionu Camp Nou Experience, kterou si jako obvykle připlácí drtivá většina klientů. Teplý večer v Barce trávíme v Parku Ciutadella společně s partou muzikantů, umělců a neskutečným feelingem. Vlastně si v tu chvíli s Markem říkáme, že ani nemáme pocit, že jsem na zájezdu. Klienti jsou tak fantastičtí a atmoška je natolik uvolněná, že máte pocit, že jste na super výletě s kamarády. Tohle je prostě fantastický pocit!

Den D - neděle 20.9.

P1000600 P1000626 P1000633 P1000646Zápasové dopoledne načínáme procházkou po barcelonských plážích a ve 12h check-outem z hotelu. Teď nás již čeká volné odpoledne a vše bude směřovat k vyvrcholení - večernímu zápasu FC Barcelona vs Levante od 20:30. Z hlediska komplexnosti zážitku jsou zájezdy na FC Barcelona asi opravu nejlepší destinací, protože nabízí úžasné patero - skvělý fotbal, úžasný stadion, teplo, moře a spoustu zábavy!

Alves, Neymar, Messi a miliony na kolech

Kolem 18h se kolem stadionu již scházejí hloučky fanoušku a čekají u podzemního vjezdu, kde svými neskutečně drahými auty přijíždějí Dani Alves, Neymar, Pique a nakonec i Leo Messi! Dnes budou mít klienti obzvlášť radost téměř všechna základní místa mají v top kvalitě úplně dole za brankou, takže blíže hráčům být ani nemohou. Krátce po 19h proletíme Botiga Megastore. Obchod do kterého vstoupíte i po desáté a stejně máte otevřenou pusu, prostě třípatrový úžasný DisneyLand v podání FC Barcelona.

Cože zase bez gólu?

Utkání začíná a první poločas se nese v duchu územní převahy a spousty šancí BlauGranas ze které bohužel domácí nic netěží a poločas končí 0:0. Začínají se vkrádat pochybnosti z bezgólového stavu. Pochybnosti jsou, ale pryč již během pár minut druhé půle, kdy Barca bleskurychle vede 2:0 a utkání již plně kontroluje. Kdo myslíte, že byl mužem utkání? Byl to právě ten malý nenápadný mužík, který většinu matchů odchodí a rozběhne se jenom když je potřeba, ale je to právě on kdo je nejlepší fotbalista planety (nebo snad Cristiano? - vem to čert, oba jsou pekelně dobří!). Leo Messi dva góly dává a ještě zahazuje jednu penaltu, kterou pošle vysoko nad bránu, pánubohu do oken. Stadionem se rozléhá natahované Mééési Mééési a utkání končí 4:1. Druhá půle tedy rozhodně přivodila úsměvy na tvářích klientů.

Kde je sakra ta koupačka?!?

Finální slíbená koupačka Marka “Pepa Gvaridoly” se nekonala, protože Pep usoudil, že je voda hodně studená i na něj a to veřtě, že je velký bombarďák. Taky aby ne, když trénuje FCB. :))

P1000609

Tomáš za SPORT SEN TEAM

IMG_2607[1]