Jaký byl tenhle rok? Fantastický, neskutečný…dělali jste nám po celý rok neskutečnou radost! Do roku 2014 jsme vstupovali s očekáváním, spoustou otazníků, ale hlavně s odhodláním přinášet vám i nadále kvalitní zážitky.

P9200045Již začátkem roku jsme se rozhodli, že přitvrdíme a budeme se snažit všechno v naší firmě vylepšit. Když říkám všechno, myslím opravdu VŠE! Kvalitou zážitků a servisu směrem k vám zákazníkům počínaje a webovými stránkami konče. Pevně věřím, že se nám to povedlo. Nejsme však z těch, kteří se spokojí sami ze sebou a proto budeme pracovat tvrdě i nadále, abyste byli nadšení i v roce 2015.

Největší díky…

Největší díky patří vám - klientům! Jste smysl toho proč to děláme a jste naše dobíječky energie. Když vidíme jak se vám před našima očima plní vaše dlouholeté sny, hned jsme dobití energií. Tohle je prostě naprosto úžasné, když je vaší prací to, že někomu plníme vaše sny.

P4080243

Zavedli jsme na našich stránkách sekci Hodnocení klientů ve které najdete opravdu autentická hodnocení našich klientů, takže pakliže váháte, zda-li jsme správná volba mrkněte se na tato hodnocení. Vždyť co je více, než zkušenost klienta, který si svůj sen s námi splnil. Skutečně nám můžete věřit, že hodnocení jsou PRAVÁ. Nemáme rádi lži. Směrem ke klientům se chováme férově. Našim cílem je spokojený klient, který se k nám budeopakovaně vracet, tímpadem nemáme sebemenší důvod tato hodnocení zkreslovat, protože bychom tohoto nikdy nedocílili. Vždy když hovořím s klienty, kteří mají pochybnosti, tak jim říkám: “Dívejte, na naší stránce jsou hodnocení klientů, která jsou pravdivá a každý obchod je o důvěře, pokud na vás působíme důvěryhodně a věříte nám, tak si u nás objednejte splnění vašeho snu, pokud ve vás důvěru nevzbuzujeme, tak vás stejně žádné přemlouvání nezlomí.” Každé hodnocení má pro nás obrovský význam, ať od vás obržíme 5 hvězdiček nebo snad jen 3 hvězdičky, tak se vždy snažíme hodnocení vzít k srdci a když vidíme, že opravdu někde byly rezervy, tak se na této věci snažíme zapracovat, aby další klienti byli o něco spokojenější. Velmi oceňujeme, i když nám klienti dají plný počet (5) hvězd a napíší konstruktivně nějaké body na vylepšení. Tímpadem se nespokojíme s plným hodnocením, ale pracujeme na vylepšení “much”.

bayern-mnichov-allianz-arena-097

Za rok 2014 si stojíme s celkovým hodnocením 95%, což jsme naprosto nečekali a v praxi to znamená, že na čtyři hodnotící klienty obdržíme třikrát 5 hvězd a jednou 4 hvězdy.

Zájezdy

Do právě končícího roku jsme vstupovali se zájezdy na fotbal a zájezdy na tenis a v létě 2014 jsme pro vás ještě nabídku doplnili i o samotné vstupenky. Mnozí z vás u nás již na jaře poptávali samotné vstupenky (bez zájezdu) a tento trend pokračoval i na podzim, takže nyní na každé naše utkání, které nabízíme v zájezdu můžete koupit i samotnou vstupenku bez zájezdu. Nově jsme od sezóny 2014/15 zařadili dvě nové destinace Liverpool FC, AS Roma.

Nejpopulárnější destinace byly v roce 2014 u vás zájezdy na Bayern Mnichov, Arsenal FC, Real Madrid, Chelsea FC, FC Barcelona a dvojice Italů AC Milán a Juventus. Tuhle sedmičku asi jen tak něco neohrozí!

Na jaké zájezdy se můžete těšit od roku 2015?

IMG_2992Během první poloviny měsíce ledna na našem webu objevíte zcela novou destinaci - Paříž. V Paříži přidáme k loňskému grandslamu Roland Garros i zájezdy na Paris Saint-Germain. Vylepšení služeb v roce 2015 Mezi klíčová zlepšení služeb na kterých budeme pracovat jsou průvodci. 

Chceme pro vás zajistit efektivní systém průvodců ve třech hlavních destinacích, kam směřujete na našich leteckých zájezdech na fotbal Londýn (Chelsea a Arsenal), Barcelona (FC Barcelona) a Madrid (Real Madrid).

Náš tým = klič k vaší spokojenosti

V neposlední řadě bych rád poděkoval našemu týmu, který je klíčem k vaší spokojenosti. IMG_3372Zmíním ty, kteří zanechali v roce 2014 ve Sport SEN výraznou stopu.Mezi nejdůležitější dva články, které nám letos výrazně pomohli a bez jejichž pomoci by byl bezproblémový chod SPORT SEN velmi těžký - prvním je Marek Mička a druhým je Andrea Faltýnková. Úkolem Marka bylo starat se o klienty na cestách a Andrea měla za úkol péči o klienty v kanceláři a spoustu dalších úkolů spojených s chodem firmy. Andrea se v roce 2015 chce ubírat jiným směrem i přesto ji patří velké DÍKY. Dalšími, kteří odvedli svojí práci a byli důležitými články jsou Radek Obšil, Daniel Hron, Otakar Pěnkava a Petra Rážová. Na počátku července společně s námi stál u zrodu slovenského ŠPORT SEN Juraj Vaník, kterému patří velké poděkování. Společně jsme dokázali na Slovensku uspět v prvním půlroce více, než jsme čekali.

Těšíme se na vás v roce 2015. Bude to opět velké! Tomáš Kulísek za…Tým SPORT SEN (Česko) a Tým ŠPORT SEN (Slovensko)IMG_1327

Kategorie: Sportsen